„Cselekedjen mesterien MOST!”
Kurt Tepperwein
Híreink

Indul az őszi tréningszezon! Pénzről Nőknek csoportos Pénztréningek hamarosan!

2011-10-04

Kép felirata Csoportos Pénztréninget és Vállalkozástréninget szervez októbertől a Pénzről Nőknek csapata. Nem azonnali megoldást, hanem hosszútávú nyugalmat nyújtanak a résztvevőknek.

 

"Tréningjeink célja, hogy megtanítsuk a nőket és rajtuk keresztül a családokat, hogy pozitívan gondolkodjanak a pénzről. Megértsék saját viszonyukat a pénzhez, megismerjék gátlásaik forrását, felismerjék a lehetőségeket, hogy bevételeik növekedjenek."- mondja Dr. Lelkes Zoltán, a pénzről Nőknek című könyv szerzője és a cég tulajdonosa.Gazdaságszociológiai kutatások eredményei és Zoltánék tapasztalatai alapján a magyarok,rövid távon gondolkodnak,kerülik a kockázatot,önzőek,a hatalommal rendelkezők távol vannak beosztottjaiktól, ezért süketté vállnak azok problémáira, miközben nem azért dolgoznak, hogy éljenek (feminin társadalom), hanem azért élnek, hogy dolgozzanak (maszkulin társadalom).

A Pénzről Nőknek csapatának az a célja, hogy a fenti öt jellemzőből legalább háromban hosszú távon változásokat érjen el.Szeretnék, hogy a családok hosszú távra, generációkon átívelően tervezzenek, a kockázatot megtanulják kezelni és a férfias beállítódástól a nőies felé elmozduljanak.

Tréningjeikre jelentkezni itt lehet:

http://www.penzrolnoknek.hu/szolgaltatasok/treningek/penztrening/

 

Kollégáink kifogyhatatlan kreativitása hívta életre az Ötlet Bankot.
A bankban rendszerezve várnak az ötletek arra, hogy gazdára leljenek.

Betétek
Nemcsak a kollégáinknak, hanem Önnek is lehetősége van rá, hogy eredeti ötletét betegye az Ötlet Bankba.

Lehet, hogy a közös munka során támad egy jó ötlete, amit azonban éppen akkor nem használunk fel. Ekkor feljegyezzük a pontos dátumot, az Ön ötletét részletesen és azt is, hogy milyen lehetséges felhasználásai lehetnek.

Amennyiben valamelyik munkánk során felhasználjuk az Ön ötletét, úgy annak ára az Ön pénztárcáját gazdagítja.

Kivétek
Ha szűkében van az eredeti ötleteknek és ahhoz, hogy elinduljon, épp csak erre van szüksége, úgy keressen minket, és egy problémára mindjárt 5 ötlet javaslatot kínálunk Önnek, amiből választhat.

Számlavezetés
Ügyfeleink számára a számlavezetés ingyenes és a számla létrehozása automatikus. Negyedévente részletes kimutatást küldünk „számlaforgalmáról”.

Ajánlatot kérek!

"Egy egyszerű referencia filmet szerettem volna, amit levetíthetek a kiállításokon, amelyeken részt veszek. Elkészült a filmem és úgy éreztem, amikor megnéztem, hogy ha nem az enyém lenne ez a cég, akkor most azonnal szeretnék kapcsolatba kerülni azokkal, akik működtetik."

"A szóróanyagaink, a hírleveleink és a hirdetéseink szövegezését a kezdetektől az asszisztensem írta. Egészen addig, míg egy alkalommal megbetegedett. Kénytelen-kelletlen megbíztam egy profi szövegírót. Megjelent az általa írt hirdetés és egy hét múlva fel kellett vennem egy lányt, hogy fogadja a hívásokat. Azóta már nem az asszisztensem dolga a szövegírás."

"Már előre tartottunk a szokásos karácsonyi vacsorától; nem elég hogy nyakunkon az év végi hajrá, még azon is töprenghetünk, mivel szórakoztassuk az ügyfeleinket…"

"Már két éve, hogy megjelent egy interjú velem egy szakmai lapban. Hihetetlen, de a legújabb ügyfelem azt mondja, hogy emlékezett erre a cikkre és ennek alapján keresett meg minket…"