rendezvényszervezés reklám rendezvény public relations kommunikáció rendezvényszervezés

„Cselekedjen mesterien MOST!”
Kurt Tepperwein
Tökéletesen elégedett cége kommunikációjával ebben a pillanatban?
Talán nem teljesen.

Lehetséges, hogy foglalkoztatja már egy ideje a gondolat, hogy megbízzon valakit a cég PR ügyeivel, de még nem tudott határozni. Talán úgy érzi, még egy kicsit spórolna ezen a költségen, addig is, míg stabilabb lesz a cég helyzete.

Ideje, hogy átgondolja, a jól tervezett és következetesen végrehajtott kommunikációs stratégia nem pénzt visz, hanem pénzt hoz Önnek!

A halogatást halassza későbbre és cselekedjen most!
Tegye próbára csapatunkat, bízza belső-és külső kommunikációjának tervezését és szervezését a MOST Kommunikáció tapasztalt szakembereire és növelje ügyfelei számát és meglévő partnerei bizalmát!

Szeretné, ha az alábbi állítások Önről és cégéről a közeljövőben elmondhatók lennének?

  • Cégéről rendszeresen és tervezetten jelennek meg cikkek, híradások a sajtóban
  • A szakmai lapokban Önnel készült interjúkra sokáig emlékeznek a konkurensei is
  • A cégével kapcsolatos minden szöveg tökéletesen illeszkedik aktuális céljaihoz, figyelemkeltő és hatásos
  • Kollégái mindig jól értesültek a cég ügyeivel kapcsolatban, hiszen rendszeresen megkapják a belső hírlevelet
  • Kitűnően működik a cég vezetői és a beosztottak között a kommunikáció, bizalmi légkörben folyik a munka
  • A belső és külső ügyfelek részére rendezett események maximális látogatottságú, eredeti koncepcióra épülő, sikeres rendezvények, amiket mindenki sokáig emleget
  • Rengeteg időt és energiát tud szánni a megfelelő kommunikációs stratégia kidolgozására, szervezésére, végrehajtásra, de az utánkövetésre, ellenőrzésre is

Első, ingyenes, ám sokszorosan megtérülő tanácsként azt javasoljuk, hogy írja meg problémáját, kérje ajánlatunkat, hogy Ön lehessen az, akinek a szájából elhangzanak ezek a mondatok!

Tapasztalta már, hogy egyik-másik konkurense meglepően jó kampánnyal rukkolt elő, a legolvasottabb lapokban jelentek meg cikkek működésükről és ismerősei áradoztak ennek a cégnek a fantasztikusan eredeti partijáról?
Biztos lehet benne, hogy ez a cég profi tanácsadót alkalmazott ahhoz, hogy ilyen eredményes legyen a kommunikációja.

Munkatársaink jól ismerik a kis-és közép vállalatok problémáit, így tapasztalataikkal, tanácsaikkal hozzásegítik Önt, hogy cége kommunikációja magabiztos legyen, bízzon a saját cégében, és az ügyfelei bizalmat szavazzanak Önnek!


Kollégáink kifogyhatatlan kreativitása hívta életre az Ötlet Bankot.
A bankban rendszerezve várnak az ötletek arra, hogy gazdára leljenek.

Betétek
Nemcsak a kollégáinknak, hanem Önnek is lehetősége van rá, hogy eredeti ötletét betegye az Ötlet Bankba.

Lehet, hogy a közös munka során támad egy jó ötlete, amit azonban éppen akkor nem használunk fel. Ekkor feljegyezzük a pontos dátumot, az Ön ötletét részletesen és azt is, hogy milyen lehetséges felhasználásai lehetnek.

Amennyiben valamelyik munkánk során felhasználjuk az Ön ötletét, úgy annak ára az Ön pénztárcáját gazdagítja.

Kivétek
Ha szűkében van az eredeti ötleteknek és ahhoz, hogy elinduljon, épp csak erre van szüksége, úgy keressen minket, és egy problémára mindjárt 5 ötlet javaslatot kínálunk Önnek, amiből választhat.

Számlavezetés
Ügyfeleink számára a számlavezetés ingyenes és a számla létrehozása automatikus. Negyedévente részletes kimutatást küldünk „számlaforgalmáról”.

Ajánlatot kérek!

"Egy egyszerű referencia filmet szerettem volna, amit levetíthetek a kiállításokon, amelyeken részt veszek. Elkészült a filmem és úgy éreztem, amikor megnéztem, hogy ha nem az enyém lenne ez a cég, akkor most azonnal szeretnék kapcsolatba kerülni azokkal, akik működtetik."

"A szóróanyagaink, a hírleveleink és a hirdetéseink szövegezését a kezdetektől az asszisztensem írta. Egészen addig, míg egy alkalommal megbetegedett. Kénytelen-kelletlen megbíztam egy profi szövegírót. Megjelent az általa írt hirdetés és egy hét múlva fel kellett vennem egy lányt, hogy fogadja a hívásokat. Azóta már nem az asszisztensem dolga a szövegírás."

"Már előre tartottunk a szokásos karácsonyi vacsorától; nem elég hogy nyakunkon az év végi hajrá, még azon is töprenghetünk, mivel szórakoztassuk az ügyfeleinket…"

"Már két éve, hogy megjelent egy interjú velem egy szakmai lapban. Hihetetlen, de a legújabb ügyfelem azt mondja, hogy emlékezett erre a cikkre és ennek alapján keresett meg minket…"