„Cselekedjen mesterien MOST!”
Kurt Tepperwein
Híreink

Versenyprogramban a filmünk!

2010-08-04

Kép felirata

A WWF benevezte és a zsűri beválogatta a versenyprogramba a hódok visszatelepítéséről készült kisfilmünket a Pusztaszeri Országos Természetfilm Fesztiválra. (2010. augusztus 6-8.)

A film a WWF Magyarország hód-visszatelepítési programját mutatja be. A program 1996. és 2008. között zajlott, melynek során a WWF Németországban vadon befogott hódokat telepített át hazánkba.

A visszatelepítések hazai nemzeti parkjainkban zajlottak: a Duna-Dráva Nemzeti Parkban, Gemencen és a Dráva mentén, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, a Király-tó környékén, valamint Hortobágyi és a Kiskunsági Nemzeti Park területén, a Tisza mentén, valamint a Túr mellett.

A film felidézi a korábbi betelepítések történetét, és bemutatja az utolsó visszatelepítést, mely 2008-ban Tiszatarján közelében zajlott. A 12 év során az OBI és a WWF Magyarország együttmőködésében közel 250 hód érkezett Magyarországra. Számuk ma már meghaladja az 500-at és évről-évre nő.

A filmet Ballai András rendezte, s az alábbi linken megtekinthető.

http://www.youtube.com/watch?v=ziGateEa9sM
 

Kollégáink kifogyhatatlan kreativitása hívta életre az Ötlet Bankot.
A bankban rendszerezve várnak az ötletek arra, hogy gazdára leljenek.

Betétek
Nemcsak a kollégáinknak, hanem Önnek is lehetősége van rá, hogy eredeti ötletét betegye az Ötlet Bankba.

Lehet, hogy a közös munka során támad egy jó ötlete, amit azonban éppen akkor nem használunk fel. Ekkor feljegyezzük a pontos dátumot, az Ön ötletét részletesen és azt is, hogy milyen lehetséges felhasználásai lehetnek.

Amennyiben valamelyik munkánk során felhasználjuk az Ön ötletét, úgy annak ára az Ön pénztárcáját gazdagítja.

Kivétek
Ha szűkében van az eredeti ötleteknek és ahhoz, hogy elinduljon, épp csak erre van szüksége, úgy keressen minket, és egy problémára mindjárt 5 ötlet javaslatot kínálunk Önnek, amiből választhat.

Számlavezetés
Ügyfeleink számára a számlavezetés ingyenes és a számla létrehozása automatikus. Negyedévente részletes kimutatást küldünk „számlaforgalmáról”.

Ajánlatot kérek!

"Egy egyszerű referencia filmet szerettem volna, amit levetíthetek a kiállításokon, amelyeken részt veszek. Elkészült a filmem és úgy éreztem, amikor megnéztem, hogy ha nem az enyém lenne ez a cég, akkor most azonnal szeretnék kapcsolatba kerülni azokkal, akik működtetik."

"A szóróanyagaink, a hírleveleink és a hirdetéseink szövegezését a kezdetektől az asszisztensem írta. Egészen addig, míg egy alkalommal megbetegedett. Kénytelen-kelletlen megbíztam egy profi szövegírót. Megjelent az általa írt hirdetés és egy hét múlva fel kellett vennem egy lányt, hogy fogadja a hívásokat. Azóta már nem az asszisztensem dolga a szövegírás."

"Már előre tartottunk a szokásos karácsonyi vacsorától; nem elég hogy nyakunkon az év végi hajrá, még azon is töprenghetünk, mivel szórakoztassuk az ügyfeleinket…"

"Már két éve, hogy megjelent egy interjú velem egy szakmai lapban. Hihetetlen, de a legújabb ügyfelem azt mondja, hogy emlékezett erre a cikkre és ennek alapján keresett meg minket…"