„Cselekedjen mesterien MOST!”
Kurt Tepperwein
Híreink
 

Elkészült a Medicover imidzs filmje

2012-06-11

A több mint 60 000 ügyféllel rendelkező Medicover hazánk vezető egészségügyi szolgáltatója. Imidzsfilmjükből, melyet mi készítettünk kiderül, miért őket választják a legtöbben. Tovább

Tudormanók a karácsonyi Ma reggelben!

2011-12-28

Kép felirata Ügyfelünk, a Tudormanók nyelvoktatási program fejlesztője, Baumühlnerné P. Andrea az m1 Ma reggel című műsorában beszélhetett módszeréről.Az adásban a nyelvelsajátítási program nyelvész szakértője, Kovács Judit nyelvészprofesszor, az ELTE docense támasztotta alá a Tudormanók hatékonyságát és beszélt arról is, hogy ma már az óvodapedagógusok számára is kínál a felsőoktatás ehhez hasonló módszertant. Tovább

Vidéken terjeszkedik partnerünk, a Brite!

2011-11-22

Brite A Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft. budapesti sikerei után Kecskeméten is irodát nyitott. A 10 éve működő patinás, több mint 60 ügyféllel rendelkező könyvelő cég vidéki ügyfeleinek is szeretné megmutatni, hogy a jó könyvelő kiválasztásával rendkívüli módon megkönnyíthető egy vállalkozás élete. Tovább

Indul az őszi tréningszezon! Pénzről Nőknek csoportos Pénztréningek hamarosan!

2011-10-04

Kép felirata Csoportos Pénztréninget és Vállalkozástréninget szervez októbertől a Pénzről Nőknek csapata. Nem azonnali megoldást, hanem hosszútávú nyugalmat nyújtanak a résztvevőknek. Tovább

Gyermekkönyv és musical PR feladatain dolgozunk januártól! A Rozsda lovag Németországban hatalmas siker

2011-02-01

Kép felirata A Most Kommunikáció a Webimpex Interaktív Reklámmal közösen január 3-tól kapott megbízást a Németországban közel húsz éve hatalmas sikerrel futó Rozsda lovag sorozat hazai kommunikációjára. Tovább

Pályázati siker!

2011-01-24

Kép felirata A legjobbak közé kerültünk a Universal szövegíró pályázatán, melyet decemberben hirdetett meg a tévécsatorna. A nyerő szöveget hamarosan a Universal Facebook oldalán is olvashatják a filmrajongók, a linket mi is közzétesszük hamarosan!Örültünk az évvégi sikernek! Tovább

Versenyprogramban a filmünk!

2010-08-04

Kép felirata

A WWF benevezte és a zsűri beválogatta a versenyprogramba a hódok visszatelepítéséről készült kisfilmünket a Pusztaszeri Országos Természetfilm Fesztiválra. (2010. augusztus 6-8.)

Tovább

Júniustól 60%-os foglaltság, máris új hajóval bővülő flotta!

2010-06-15

BIG SALE

Habár közel kéttucatnyi „fekete” vállalkozás már korábban is működött, ezek adatai nem tekinthetők relevánsnak a balatoni charter piacon, így az EastCraft az első olyan cég a tavon, aki szolgáltatásainak és hajóinak színvonalával változást hozhat a balatoni nyaralási szokásokban.

Tovább

 

Kollégáink kifogyhatatlan kreativitása hívta életre az Ötlet Bankot.
A bankban rendszerezve várnak az ötletek arra, hogy gazdára leljenek.

Betétek
Nemcsak a kollégáinknak, hanem Önnek is lehetősége van rá, hogy eredeti ötletét betegye az Ötlet Bankba.

Lehet, hogy a közös munka során támad egy jó ötlete, amit azonban éppen akkor nem használunk fel. Ekkor feljegyezzük a pontos dátumot, az Ön ötletét részletesen és azt is, hogy milyen lehetséges felhasználásai lehetnek.

Amennyiben valamelyik munkánk során felhasználjuk az Ön ötletét, úgy annak ára az Ön pénztárcáját gazdagítja.

Kivétek
Ha szűkében van az eredeti ötleteknek és ahhoz, hogy elinduljon, épp csak erre van szüksége, úgy keressen minket, és egy problémára mindjárt 5 ötlet javaslatot kínálunk Önnek, amiből választhat.

Számlavezetés
Ügyfeleink számára a számlavezetés ingyenes és a számla létrehozása automatikus. Negyedévente részletes kimutatást küldünk „számlaforgalmáról”.

Ajánlatot kérek!

"Egy egyszerű referencia filmet szerettem volna, amit levetíthetek a kiállításokon, amelyeken részt veszek. Elkészült a filmem és úgy éreztem, amikor megnéztem, hogy ha nem az enyém lenne ez a cég, akkor most azonnal szeretnék kapcsolatba kerülni azokkal, akik működtetik."

"A szóróanyagaink, a hírleveleink és a hirdetéseink szövegezését a kezdetektől az asszisztensem írta. Egészen addig, míg egy alkalommal megbetegedett. Kénytelen-kelletlen megbíztam egy profi szövegírót. Megjelent az általa írt hirdetés és egy hét múlva fel kellett vennem egy lányt, hogy fogadja a hívásokat. Azóta már nem az asszisztensem dolga a szövegírás."

"Már előre tartottunk a szokásos karácsonyi vacsorától; nem elég hogy nyakunkon az év végi hajrá, még azon is töprenghetünk, mivel szórakoztassuk az ügyfeleinket…"

"Már két éve, hogy megjelent egy interjú velem egy szakmai lapban. Hihetetlen, de a legújabb ügyfelem azt mondja, hogy emlékezett erre a cikkre és ennek alapján keresett meg minket…"